Kapat
Türkiye'nin En büyük Eğitim Platformu,Veli bilgilendirme sistemi
Kayıt Ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Tüm Konuları Okundu İşaretle
e-Okul.Biz | Veli Bilgilendirme Sistemi - Eğitim , Öğretmen , Ödev, Ders. Okul

Kariyer ve Kişisel Gelişim Öğretiler,empati,insan ilişkileri ve kişisel gelişim dökümanları alanımız.
Geri git   e-Okul.Biz | Veli Bilgilendirme Sistemi - Eğitim , Öğretmen , Ödev, Ders. Okul > GENEL KÜLTÜR > Kariyer ve Kişisel Gelişim
Alt 13.09.08, 23:07   #1
hserdark
VIP Üye

hserdark - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular : 109
Meslek : Eğitim Yöneticisi
İtibar
Tecrübe Puanı : 52
Rep Puanı : 5010
Rep Derecesi
hserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond repute
Standart 2918 sayılı trafik kanunu

YASAYI BİLMEKTE YARAR VARDIR.
ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN. TRAFİK KAZASI GEÇİRDİNİZ. YARALI VAR, HASTANEYE GİTTİNİZ.

SİZLERİN 2918 NOLU YASAYI BİLMEDİGİNİZİ ZANNEDEREK,
' YAPILACAK MÜDAHALE VE TEDAVİ ÜCRETLERİNİ ÖDEYECEĞİNİZE DAİR ŞU BELGEYİ İMZALAYIN'
TEKLİFİ İLE KARŞILAŞIRSINIZ....

ANCAK SİZ DE 'BU BELGEYİ İMZALAMAZSAM, BANA MÜDAHALE VE TEDAVİ ETMEYECEĞİNİZE DAİR BİR BELGEYİ İMZALAYIP GETİRİN.' DEDİĞİNİZ ANDA, HASTANENİN BÜTÜN İMKANLARI SİZİN İÇİN SEFERBER OLACAKTIR.

2918 SAYILI TRAFİK KANUNUNU MUTLAKA OKUYUN.
TÜKETİCİLER BİRLİĞİ, KAZAZEDELERİN HAKLARIYLA İLGİLİ BİR RAPORHAZIRLADI.

TRAFİK KAZASI SONUCU YARALANAN VE HASTANEYE KALDIRILARAK TEDAVİALTINA ALINAN KAZAZEDELERİN, KANUNA GÖRE TEDAVİ İÇİN ÜCRET ÖDEMEMESİGEREKTİĞİ BELİRTİLDİ.

KAZA SONUCU YARALANAN VE HERHANGİ BİR HASTANEDE TEDAVİ GÖREN KAZAZEDELERDEN, BU TEDAVİLERİNE KARŞILIK HASTANE TARAFINDAN ÜCRET TALEPEDİLEMEYECEĞİNİN BELİRTİLDİĞİ RAPORDA, 2918 SAYILI TRAFİK KANUNU'NA GÖRE:

''HERHANGİ BİR TRAFİK KAZASI SONUCU YARALANAN KİŞİ, EN KISA SÜREDE HASTANEYE YETİŞTİRİLMEK VE GEREKEN TEDAVİNİN YAPILMASI'' HÜKÜMLERİNİ İÇERİYOR.

YÖNETMELİĞE GÖRE,'' HASTANE ACİL SERVİSİ, KENDİSİNE GELEN KAZAZEDENİN, MADDİ DURUMU, SOSYAL GÜVENCESİNİN OLUP OLMADIĞINA VE HASTANIN ÖZELLİĞİNE BAKMADAN, GEREKEN TEDAVİYİ VE MÜDAHALEYİ HERHANGİ BİR ÜCRET TALEP ETMEDEN YAPMAK ZORUNDA. BU TEDAVİ SONUCU OLUŞAN MASRAFIN İSE SAĞLIK BAKANLIĞI, KARAYOLLARI TRAFİK DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ TARAFINDAN KARŞILANACAGININ BELİRTİLDİĞİ RAPORA GÖRE, VATANDAŞLARIN HAKLARINI BİLMEDİĞİ İÇİN SORUNLAR YAŞANDIĞINI VE HASTANELERİN BU KANUNDAN BİHABERMİŞ GİBİ GÖZÜKÜP VATANDAŞTAN PARA TALEP ETMELERİNİN SUÇ OLDUĞU BELİRTİLDİ.

LÜTFEN TANIDIĞINIZ HERKESE İLETİNİZ.

KAZASIZ GÜNLER DİLEGİYLE...
hserdark isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz
Reklam alanlarımız
Alt 13.09.08, 23:14   #2
dejaay
Moderator

dejaay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular : 25
Meslek : öğretmen
İtibar
Tecrübe Puanı : 12
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi
dejaay has much to be proud ofdejaay has much to be proud ofdejaay has much to be proud ofdejaay has much to be proud ofdejaay has much to be proud ofdejaay has much to be proud ofdejaay has much to be proud ofdejaay has much to be proud of

güzel bilgiler.. Aklımızda bulunsun..
dejaay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz
Alt 05.11.08, 21:35   #3
zinnur.1
VIP Üye
Konular : 6
Meslek : eğitim
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi