| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Şiir Penceresi Beğendiğiniz şiirleri veya kendi şiirlerinizi paylaşma alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Asistan
Konular : 50
Meslek : 7. Sınıf Öğrencisi
İtibar
Tecrübe Puanı : 2
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
Acemi Aşık
ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kusun kopmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer asıktık o zamanlar ve çoğu zaman ne yapacağımızı bile bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda!!!... |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| acemi, asik, aşık |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|