| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Uzman Üye
Konular : 201
İtibar
Tecrübe Puanı : 3
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
Ağzın Dilleri (Kırılır Kalemler) - Kadir Tanrıkulu
Kırılır kalemler ferman kesilir İnsanız diyenler diri yüzülür Alnımıza kara yazı yazılır Sürünerek gelir hakkın kulları Maşuk olmayınca yıllar biter mi Dostluk dergahında duman tüter mi Kurtlar sofrasına çile katar mı Uluyarak gelir itin dölleri Bağlar talan olmuş bülbül görünmez Dil dara çekilmiş sual sorulmaz Ben neyim sen nesin gayrı bilinmez Ağlayarak gelir firdevs gülleri Kadir-i garib'im yolum bellidir Yaşım onyedidir yolum bellidir Kerbeladan uçan turnam tellidir Kudurarak gelir ağzın dilleri Kaynak: Kadir Tanrikulu Yöre: Diyarbakir |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| agzin, ağzın, dilleri, kadir, kalemler, kirilir, kırılır, tanrikulu, tanrıkulu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|