| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Kültür ve Sanat Kitaplar,resimler,hikayeler vb. tüm kültür etkinlikleri alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Angut" Derken Bir Kez Daha Düşünün!
Herkesin (haksız bir şekilde) kullandığı bir ifadedir "Angut".Angut aslında bir kuştur. Angut kuşu'nun eşi öldüğü zaman (yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi) gözlerini bir dakika bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan o da ölene kadar onun baş ucunda bekler...Ayrıca bu olay bütün Angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen birşey değildir.. Çok ürkek bir hayvan olmalarına rağmen eşinin ölüsünün başında bekleyen Angut kuşuna elini uzatsanız dahi oradan kaçmaz..
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Yasaklandı
Konular : 16
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : -15
Rep Derecesi
![]() |
ilginç ama hayat devam ediyor değilmi....o zaman bizde eşimiz öldüğünde mezarın başından ayrılmayalım
)) |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| angut, angut ne demek, bir, daha, derken, dusunun, düşünün, kez, quotangutquot |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|