| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Konular : 7
Meslek : y.h.s.yetim kadrosu
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
s.a arkadaşlar forumda sıkca muzik hakkinda sorunlardan biri ise muziği sesden nasil ayirim , bunun için gerekli bazi programlar mevcut acoustiko gibi ama GoldWave de var, parcayi açtiğinizda muziği sesden ayiracağiniz yeri seciyorsunuz,sonra vocale cute seceneği ile sesi muzikten ayirorsunuz, sizlete 5.22 v sunuyorum, umarim memnun kalirsiniz.. Ekran Görüntüsü ![]() GoldWave profesyonel bir dijital ses düzenleme yazılımıdır. Yazılımı kullanarak ses dosyalarını oynatabilir, yeniden oluşturabilir, düzenleyebilir, kaydedebilir, analiz edebilir, yeniden yapılandırabilir veya zenginleştirebilirsiniz. Serial mevcuttur. Download Linki : Gizli içeriği Görebilmeniz için En az 20 mesajınız olmalıdır. Sizin 96 mesajınız bulunmaktadır.: [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...]
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| 522, ayir, full, gold, wave |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|