| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Asistan
Konular : 30
Meslek : Öğrenci
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
BaRbAr Klasör Kilidi 4.0 tam aradığınız özelliklere sahip,tamamen ücretsiz ve hızlı bir klasör şifreleme programı.Diğer sürümlerde yaşanan zaman problemi bu sürümde yaşanmıyor.Boyut farkı gözetmeksizin tüm klasörlerinizi yaklaşık 3 saniye içinde şifreliyebilirsiniz. Kullanımı oldukça basit; yanlızca şifrelemek istediğniz klasörün üzerinde sağ fare tuşuna basıp 'Klasörü Şifrele' şeçeneğini tıklıyorsunuz ve program şifresini girdikten sonra klasör 3 saniye içinde şifreleniyor. Klasör açma işlemi sırasında eski sürümlerdeki gibi aracı bir program kullanılmıyor.Klasörün üzerinde sağ fare tuşuna basıp 'Şifre Çöz' seçeneğini tıklıyorsunuz ve program şifresini girdikten sonra, klasör 3 saniye içinde eski halini alıyor. Şifreli bir klasörün tüm bilgilerini (Boyut,Tarih ve Dosya Sayısı) Windows standartlarına uygun olarak görebiliyorsunuz.Yani klasör içerisindeki dosya sayısını klasörü açmadan da görebilirsiniz. Programın arabirimi oldukça basit ve kullanışlı. Ayrıca programda 4 adet dış görünüm seçeneği bulunuyor
NOT : Şifreleme için 1. resimde gördüğünüz gibi ayarlarını yaparsanız sizin için kolaylık sağlayacaktır. Diğer yapacağınız işlemleri sıra sıra ekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::.:.:::LİNK:::.:.::: [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...]
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Asistan
Konular : 13
Meslek : Matematik Öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 12
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abime karşı kullanacağım
![]()
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#3 |
|
Asistan
Konular : 110
Meslek : Müebbet Öğrenci :)
İtibar
Tecrübe Puanı : 53
Rep Puanı : 5102
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende programsız şifreleme var..Birazdan koyayım foruma..Programsız...
![]()
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| barbar, kilidi, klasor, wobd |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|