| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Sohbet Köşemiz Üyelerimizin birbirleriyle kaynaştığı,sohbet ettiği ve farklı konularda fikir alışverişinde bulundukları alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
VIP Üye
Konular : 27
Meslek : Sosyal Bilgiler Öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 11
Rep Puanı : 985
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aydın Doğan'ın, Başbakan'a bir mektup göndererek 'Ayağını denk al yoksa başına iş gelir' kabilinden bir şeyler yazdığı biliniyor. Mektuptan çıkan 2 enteresan sonuç var;
Birincisi, Aydın Doğan AKP hakkında açılacak kapatma davasının ayrıntılarından haftalar önce haberdar olmuş İkincisi, Başbakan, Aydın Doğan tarafından ‘Ayağını denk al’ şeklinde bir tehdide maruz kalmış Bugüne kadarne Aydın Doğan yalanladı bunu ne de başbakan…
''üstte gök kubbe çökmedikçe altta yer yağız delinmedikçe senin töreni kim bozabilir'' Bumin Kaan Konu şimal yıldızı tarafından (10.09.08 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| açıklarım, başbakanın, dediği, şey |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|