| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Öğretmenler Odası Öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarının bilgi ve paylaşım alanı. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Konular : 1
Meslek : tarih öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
Arkadaşlar merhaba artvinde öğretmenlik yapıyorum.Bilmiyorum bu konuyu burayamı açmak gerekiyor ama genede açtım umarım admin arkadaşlar kızmaz.Benim ve bizlerin bir çok öğrencisi internette zaman geçiriyor.Bunun için öğrencilerimi hem zaman geçirtecek hemde bu zamanı onlara faydalı hale getirecek bir uygulama yapayım.Bunun için ilgim dahilindede bir bilgi yarışması sitesi açtım.Malum hem dersler hem de sitenin içeriğinin zenginleştirilmesi zor oluyor.Şu an itibarıyla 500 civarında soru ekledim.Sizlerden ricam zamanı olan öğretmen arkadaşlarda siteyi ziyaret edip ilgi ve bilgileri dahilinde soru eklemeleri.Bunu yapacak zamanları olmasa bile en azından öğrencilerimizi buraya yönlendirip bir şey öğrenmelerine katkı sağlamaları.Şu an için sitede Çoktan seçmeli, boşluk doldurma, doğru yanlış, kategori seçmeli, zamana karşı ve sayı tahmini gibi bölümler var.Elimden geldiğincede bu çeşirliliği artıracağım.Şimdiden ilginiz için teşekkür eder, bu konuda ve site hakkında görüş öneri ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.Siteyi ziyaret etmek isterseniz [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...].
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Konular : 0
Meslek : öğretmen
İtibar
Tecrübe Puanı : 0