| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Yardım Köşesi Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olan üyelerimize ait paylaşım alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar...
Bizim bir projemiz var.Muhtaç köy okullarını tespit edip onlara başta kitap olmak üzere yardım toplamaya çalışıyoruz karınca kararınca. Şu anki projemiz için 19 Ocak'a kadar zamanımız var. Evinizde,elinizde,kütüphanenizde İlköğretim 1.sınıf ile 5.sınıf arası için çalışma kitapları,hikayeler,masallar,yaprak testler,atlas,ansiklopedi,sözlük vb. şeyler var ise ve paylaşmak istiyorsanız bekleriz. Projemiz,sadece kitap ile sınırlı değildir.6-12 yaş arası için giysi,kıyafet,atkı,mont,bot,eldiven gibi az kullanılmış eşyalarınız mevcut ise ve bunları verebilecek bir yerin yoksa lütfen bizimle paylaşınız.Kışın en soğuk zamanlarını geçirdiğimiz şu günlerde terlikle,altı birkaç kez dikilmiş sökük ayakkabı ile okula gelen bir çok köy okulu öğrencisi var.Neden siz de bir tanesini güldürmeyesiniz? Şu anki proje okulumuz Yozgat'ın Yerköy ilçesinin Aşağıelmahacılı köyündeki bir ilköğretim okulu.Okulun tek bir öğretmeni var.O öğretmen hem müdür,hem öğretmen, hem de hizmetli görevi görüyor. Yardım etmek isteyen değerli e-okul.biz ailesi üyelerinin benimle irtibata geçmelerini rica ediyorum. Lütfen duyarsız kalmayalım! ![]() Boynu bükük lalelerimizi siz de güldürebilirsiniz! ![]() Temsili resimdir.
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Site Yöneticisi
Konular : 4115
İtibar
Tecrübe Puanı : 18
Rep Puanı : 1104
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın hocam duyarlılığınız için teşekkürler.Umarım sitemizde yardımcı olacak birileri çıkar.
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#3 |
|
Super Moderator
İtibar
Rep Derecesi
Vakit ayırıp okuduğunuz için asıl ben teşekkür ederim.Ama sadece benim duyarlılığımla olmuyor, herkesin elini az da olsa taşın altına koyması gerektiğine inanıyorum.
Her şeyin ışığı sönebilir; ama umut ışığı asla sönmez.
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#4 |
|
VIP Üye
Konular : 24
Meslek : Eğitim İşçisi
İtibar
Tecrübe Puanı : 2
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
Doğu'da görev yapmış bir öğretmen olarak çalışmanızı tebrik ediyorum.Umarım yazıyı okuyanlar duyarlı davranacaklardır.O çocukların mutluluklarını,gözlerindeki pırıltıyı görmek o kadar güzel ki...İnsan daha da çok yardımcı olmak istiyor.
Yardımların ne şekilde,nereye,nasıl yapılacağını açıklarsanız,okuyanlar için daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.Başarılar.
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#5 |
|
Super Moderator
İtibar
Rep Derecesi
Yardımlar proje okullarımız için toplanmaktadır.Şimdi Yozgat'ın Yerköy ilçesinin Aşağıelmahacılı köyündeki ilköğretim okulu için yardım topluyoruz.
Projeyi üniversitedeki bölüm arkadaşlarımızla yürütüyoruz. Yardımların miktarına göre diğer proje okullarımıza da yadrdım eli uzatmayı düşünüyoruz. Yozgat'taki okula yeterli yardımı yaptıktan sonra Ağrı ve Van'daki köy okulları için yeniden seferber olacağız ya da topladığımız yardımlar fazla olur ise o okullarımıza aktaracağız. Yardımlarımızı sponsor kargomuz ulaştıracaktır. Yardım etmek isteyen özelden irtibata geçebilir. Umarım duyarlı, yardım sever öğretmenlerimiz çıkar....
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#6 |
|
Super Moderator
İtibar
Rep Derecesi
Çok sağolun duyarlı(!) öğretmenlerim...
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| boynu, bükük, etmek, laleler, misiniz, yardım, İçin, İstemez |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|