| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Yardım Köşesi Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olan üyelerimize ait paylaşım alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Asistan
Konular : 110
Meslek : Müebbet Öğrenci :)
İtibar
Tecrübe Puanı : 53
Rep Puanı : 5102
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar..Diyelim ki foruma bi dosya koyucaksınız..Eklenti olarak eklemek istiyorsunuz ama boyutu fazla..İşte burada WinRar programı devreye giriyor..
Dosyaları sıkıştırmak için ilk önce WinRar programını indiriniz.. [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] Programı indirdikten sonra masaüstünde boş bi yerde sağ tıklayıp Yeni bölümünden "WinRAR archive" yi seçiyoruz.. Masaüstünde "Yeni WinRAR archive" diye bi dosya çıkar..Dosyaya sağ tıklıyoruz.Birlikte aç diyoruz ve WinRAR programını seçiyoruz.. Dosyamız açıldı..Yukarıdaki "Add" butonuna tıklıyoruz ve sıkıştırmak istediğimiz dosyayı seçip OK butonuna,daha sonra da Tamam butonuna tıklıyoruz... Dosyamız sıkıştırılmaya başlanıyor..Sıkıştırılırken ayrıca küçük bi pencere ortada çıkar ve % kaçının sıkıştırıldığını gösterir...%100 olduğunda dosyamız sıkıştırılmıştır...Normal bir dosya gibi onu da upload edebilir,eklenti olarak sınırlı boyutu aşmadığı sürece kullanabiliriz...
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| anlatim, bir, boyutu, buyuk, dosya, ile, nasil, nasıl, sikistirilirresimli, sıkıştırılırresİmlİ, winrar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|