| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Şiir Penceresi Beğendiğiniz şiirleri veya kendi şiirlerinizi paylaşma alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Yasaklandı
Konular : 16
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : -15
Rep Derecesi
![]() |
EMPERYALİSTLER SALDIRDI YİNE VATAN TOPRAĞINA
SOYKIRIM (!) DEĞİL BU, SADECE VATAN SAVUNULMAKTA ANAFARTALARDA,CONKBAYIRINDA SEDDÜLBAHİRDE, ETRAFINA BİR BAKSANA SEN KİM KİME NE ETMEKTE… ÇANAKKALE DEDİN Mİ? FIRTINALAR KOPAR İÇİMDE, BU VATAN EVLADI YATIYOR ÇÜNKÜ HER SİPERİNDE, BEYAZ GÜL DEĞİLDİR ÜSTÜNDEKİ ,KIRMIZIDIR GÜLLERİ, ŞEHİDİMİZİN KANIDIR SEBEB ONDANDIR RENKLERİ. ÇANAKKALE BUGÜN SENİN O EN ŞANLI GÜNÜN EY TÜRK MİLLETİ! BU ŞEHİRLE SİZDE ÖVÜNÜN. KAHRAMANLIK DESTANININ YAZILDIĞI GÜN;BUGÜN GEÇİLMEZ ÇANAKKALE İSTERSENİZ GERİ DÖNÜN TARİHE YAZILMIŞ BİTER Mİ? BU DESTAN ŞEHİT DİYARI ECDAT YURDU BU VATAN GEÇİLMEZ ÇANAKKALE BUNU BİL EY DÜŞMAN! TÜRK EVLADI! GAYRİ SENDE ARTIK UYAN… Yazan: (son_akıncı) 21.03.2001 |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Yasaklandı
İtibar
Rep Derecesi
![]() |
bu şiirin bütün telif hakları bana aittir.
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#3 |
|
Yasaklandı
İtibar
Rep Derecesi
![]() |
askere giderken mart ayında yazmıştım...
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#4 |
|
Yasaklandı
İtibar
Rep Derecesi
![]() |
bu arada çanakkale'ye adlı şiirimle ilgili düşüncelerinizi bekliyorum
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#5 |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şiirin size ait olduğu belirttiniz için teşekkür ederim.
Şiiriniz iyi bence,başka şiir ya da diğer türlerde denemeleriniz varsa görmek isteriz. Elinize emeğinize sağlık.
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#6 |
|
Site Yöneticisi
Konular : 4115
İtibar
Tecrübe Puanı : 18
Rep Puanı : 1104
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yüreğinize ve elinize sağlık..ben çok beğendim..başka şiirleriniz de varsa burada görmek isteriz..
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#7 |
|
Yasaklandı
İtibar
Rep Derecesi
![]() |
teşekkürler ilginize...aslında içimde bir yerlerde bir cevher var ama onu çıkartmak biraz zaman alacak zannedersem
))) |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| canakkaleye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|