| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Güncel Eğitim Haberleri Eğitimle ilgili tüm haberler ve gelişmeler hakkındaki bilgiler. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Emekli :}
Konular : 12897
Meslek : Üni
İtibar
Tecrübe Puanı : 1000
Rep Puanı : 1000
Rep Derecesi
![]() |
Bakırköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Bakırköy'deki ilköğretim okulu öğrencilerine 200 bin kitap dağıtacak
Bakırköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Bakırköy'deki ilköğretim okulu öğrencilerine 200 bin kitap dağıtarak "Kitap Bayramı" yaşatacak. Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda kurulacak ve 1 hafta açık kalacak kitap çadırına gelen ilköğretim okulları öğrencileri, öğrenci kimliklerini göstererek kitap setlerini alabilecekler. "Okumak Geleceği Kazanmaktır" parolasıyla, kitap çadırı bugün açılacak ve 1 hafta açık kalacak. |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| cocuk, bayraminda, 200, bin, kitap |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|