| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Yardım Köşesi Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olan üyelerimize ait paylaşım alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Emekli :}
Konular : 12897
Meslek : Üni
İtibar
Tecrübe Puanı : 1000
Rep Puanı : 1000
Rep Derecesi
![]() |
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] adresine dosyalarınızı upload edip foruma link olarak koyabilrisiniz. Yapmanız gereken GÖZAT diyip dosyayı seçmek,
I have read and agree to the [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] kutucuğunu işaretlemek ve SHARE IT! butonuna basmak. Description yani açıklama bölümüne [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] yazabilirsiniz. Ardından sitede çıkan Download Link'ini kopyalayınız. Sitemizde paylaşacağınız dosyanın içeriğine uygun bir forumda yeni konu aç butonuna tıklayınız.Konu başlığını girdikten sonra dosya hakkında kısa bir açıklama yapıp,linki yapıştırın. Ve Yeni Konuyu gönderin. NOT: LÜTFEN AMA LÜTFEN KONU AÇMADAN ÖNCE BURAYI OKUYUNUZ ! [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| dosyalarımı, nasil, paylaşacağım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|