| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Bilim ve Teknoloji Bilimsel veriler ve teknolojideki yenilikler hakkında paylaşım alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Site Yöneticisi
Konular : 4115
İtibar
Tecrübe Puanı : 18
Rep Puanı : 1104
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu klavye bulaşık makinesinde yıkanabiliyor! Seal Shield firması ilk kez bulaşık makinesinde yıkanabilen antibakteriyel bir klavye üretti. Her ne kadar bilgisayarların en az yenilenen parçalarının başında yer alsalar da, klavye ve fare seçimi de artık kullanıcılar için son derece önemli bir hale geldi. Ancak bilindiği gibi klavye ve fare, aynı zamanda bilgisayarların en çabuk kirlenen bileşenlerinin de başında yer alıyor. Hatta kir ve toz bazen öylesine abartılı bir duruma geliyor ki, klavyenin tuşlarına artık eskisi gibi rahat basamadığınızı fark ediyorsunuz. Tüm bu nedenlerden dolayı, geçtiğimiz günlerde bir klavye üreticisi çok farklı bir klavyeyle kullanıcıların karşısına çıktı. Ancak bu klavyeyi diğer benzerlerinden ayıran özelliği, tasarımı ya da sunduğu yeni bir fonksiyonu değil. Silver Seal Flex olarak adlandırılan bu klavye istendiğinde yıkanabiliyor. Evet, hatta isterseniz bu klavyeyi elinizle yıkama zahmetinde bulunmadan bulaşık makinesine dahi havale edebilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkanabilmesinin yanında ışığı sayesinde gece karanlığında da kullanılabilen antibakteriyel yapıdaki yeni Silver Seal Flex'in fiyatı ise sadece 50 Dolar.
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Moderator
Konular : 58
Meslek : öğrenci
İtibar
Tecrübe Puanı : 12
Rep Puanı : 1009
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginçmiş ayrıca fiyatı da çok uygun
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#3 |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla herkese lazım aslında.Ben gün aşırı klavyeyi didik didik silmekten sıkıldım yani
![]() Gerçi bizim milletimiz klavyeyi de bu sefer çamaşır suyuna yatırır...
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#4 | |
|
Moderator
Konular : 58
Meslek : öğrenci
İtibar
Tecrübe Puanı : 12
Rep Puanı : 1009
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#5 |
|
Asistan
Konular : 43
Meslek : Dış Ticaret Öğrencisi
İtibar
Tecrübe Puanı : 2
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
ben silmesem bişi değişmiyo artık harfleri bile gözükmüyo ama seviyorum çünkü benden baskası kullanmıyor
![]() ![]() ![]()
|
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| dünyanın, klavyesi, temiz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|