| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Sohbet Köşemiz Üyelerimizin birbirleriyle kaynaştığı,sohbet ettiği ve farklı konularda fikir alışverişinde bulundukları alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Emekli :}
Konular : 12897
Meslek : Üni
İtibar
Tecrübe Puanı : 1000
Rep Puanı : 1000
Rep Derecesi
![]() |
Artık pps pptuzantılı sunu dosyalarını .rar haline getirmeden mesaj içeriğine eklenti olarak ekleyebilirsiniz. Ekleyeceğiniz pps ve ppt dosyalarının maximum boyutu şuan için 5.72 MB olarak belirlenmiştir. www.e-okul.biz |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederiz sayın admin.Kolaylıklar.
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| dosyalarinizi, dosyalarınızı, duyuru, ekleyebilirsiniz, foruma, pps, pps dosyalari indir, ppt, ppt dosyalari yukle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|