| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Yardım Köşesi Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olan üyelerimize ait paylaşım alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Asistan
Konular : 110
Meslek : Müebbet Öğrenci :)
İtibar
Tecrübe Puanı : 53
Rep Puanı : 5102
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GEÇİCİ OLARAK ÜYELERİN EKLENTİ EKLEMESİ YASAKLANMIŞTIR. AŞAĞIDAKİ İŞLEMLERİ SIRAYLA YAPARAK DOĞRU ŞEKİLDE EKLENTİ EKLEYEBİLİRSİNİZ...
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Emekli :}
Konular : 12897
Meslek : Üni
İtibar
Tecrübe Puanı : 1000
Rep Puanı : 1000
Rep Derecesi
![]() |
Anlatım için teşekkürler ... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ LÜTFEN Eklenti ekledikten sonra mesaj içeriğine yüklenen dosya hakkında kısa bilgi yazmayı unutmayın. Eklediğiniz dosya bir sunum ise lütfen başlıkta açıklayıcı bilgi olsun. ramazan yerine Ramazan Hakkında Slayt bölme işlemi yerine Bölme İşlemi Konulu Slayt matematik dersi yerine Matematik Dersi Slaytı gibi ... +++++++++++++++++++++++++++++ EKLENTİ YÜKLEME HATASI ![]() Eklenti olarak ekleyebileceğiniz dosya türleri ve maximum büyüklükleri resimdeki gibidir. Eğer YÜKLE dedikten sonra hata alıyorsanız dosyanız yüklenmedi demektir. Bunun sebebi de yüklemeye çalıştığınız dosyanın eklenti olarak eklenmesine izin verilmiyor ya da yüklemeye çalıştığınız dosyanın boyutunun izin verilen dosya büyüklüğünden daha büyük olmasıdır. Eklenti olarak yükleyemediğiniz dosyaları 4shared .com dan yükleyebilirsiniz. [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| anlatim, eklenir, eklenti, foruma, nasil, nasıl, resimli, resİmlİ |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|