| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Sohbet Köşemiz Üyelerimizin birbirleriyle kaynaştığı,sohbet ettiği ve farklı konularda fikir alışverişinde bulundukları alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
VIP Üye
Konular : 27
Meslek : Sosyal Bilgiler Öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 11
Rep Puanı : 985
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakkari'de 1'i üsteğmen 4 şehit
Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusu şehit oldu.
Hakkari Valiliği, Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğunu, 2 askerin hafif yaralandığını bildirdi. Vallikten yapılan yazılı açıklamada, terör örgütüne yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçlerinin Şemdinli'nin Beyyurdu ile Çubuklu köyü arasında bir grup teröristle karşılaştığı belirtildi. Çıkan çatışmada biri Üsteğmen 3 asker ile 3 geçici köy korucusunun şehit olduğu, 2 askerin hafif yaralandığı kaydedildi. Bölgede operasyonların devam ettiği bildirildi. haber7 bu kanın bir an önce durması gerekiryor...anlamıyorum bu işi bitirmek bu kadar zor mu? bence değil.çözüm basit .ya teröre destek verenlere şunu demeliyiz. ya bizimlesiniz ya da düşmanımızsınız.
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| hakkaride, üsteğmen, şehit |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|