| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Şiir Penceresi Beğendiğiniz şiirleri veya kendi şiirlerinizi paylaşma alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Asistan
Konular : 110
Meslek : Müebbet Öğrenci :)
İtibar
Tecrübe Puanı : 53
Rep Puanı : 5102
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HeRNeYSe gideceğini anladığımda ellerim sana engel olamayacak kadar küçüktü henüz.. ve dimağıma yerleşmemişti ikna edici cümleler.. ayaklarım ardından gelmek istiyordu ama onlara yalnız yürümeyi öğretecek kadar vaktin olmamıştı.. kalbim ilk kez bu kadar fazla parçaya ayrılmıştı ve herbiri bir tarafa dağılmış kayıplarını arıyordu.. beynim yaşadığı sarsıntıya bir anlam vermeye çalışıyordu bir isim koymaya..gözlerimeyse yağmurların ardından gidişini izlemek kalmıştı sadece gittin.. ve karanlık gelip kuruldu başköşeye.. işte o an karanlıkla yüzyüze o ıslak gözler görmüştü o karmakarışık beyin anlamıştı o küçük eller farketmişti ve o darmadağın kalp biliyordu artık dönmeyecektin.. sessiz kaldım uzun bir süre sonra bir süre ağladım.. alışmaya çalıştım kabullenmeye unutmaya..ayağa kalkmayı denedim.. her denemede yeni bir taşa takıldı küçük ayaklarım ellerini aradım.. tutunabilmek için her çabalayışımda baoşlukta savruldu ellerim düştüm her düşüşte yokluğunu tekrar tekrar farkederek..ve her düşüşte daha büyük yaralar açıldı dizlerimde.. sonra zaman seni bağışladığı bir kaç anla yetinmeyi öğretti bana.. mutlu olabileceğim birkaç an sundu ve hepsinin sonunda ayrılık vardı yine.. her gidişinde o küçük çocuk geldi oturdu gözlerime bakakaldı ardından çaresizce.. her gidişinde ruhumdan beynimden kalbimden bir parçayı usulca bıraktım ellerine..şimdi düşünüyorum onları sevip sakladın mı yoksa umarsızca silip attın mı diye herneyse...
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| herneyse |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|