| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Konular : 1
Meslek : ogrenci
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
Şevval Sam'ın Dilinden Karadeniz Türküleri Cok Güzel Yaa!
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] bu linkten hemen indirebilirsiniz 1. Hey Gidi Karadeniz Söz & Müzik: Kazım Koyuncu 2. Ander Sevdaluk Söz: Anonim Müzik: Aytekin Ataş, Soner Akalın 3. Bu Dünya Bir Pencere Söz & Müzik: Anonim 4. Sirlarumi Söyledüm Söz & Müzik: Fatih Yaşar 5. Dertliyim Kederliyim Söz & Müzik: Maçkalı Hasan Tunç 6. Çay Elinden Öteye Söz & Müzik: Anonim 7. Ahmedum Söz: Nokta Ana Müzik: Ayhan Alptekin 8. Potpori (Ağasar Dereleri, Atmacayı Vurdular, Gökteki Yıldız Ay Misun, Derule, Kiraz Çiçek Açayi, Tabancamun Sapuni) 9. Alim Söz & Müzik: Anonim 10. Trabzon Söz & Müzik: Anonim 11. Karardi Karadeniz Söz & Müzik: Ziynet Sönmez 12. Giresun Kayıkları Söz & Müzik: Anonim 13. Oy Benim Sevdiceğim Söz & Müzik: Maçkalı Hasan Tunç 14. Ben Seni Sevdugumi Söz: Maçkalı Hasan Tunç Müzik: Anonim 15. Gelevare Deresi Söz & Müzik: Anonim 16. O Vay Beni Ağlarum Söz & Müzik: Anonim
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
VIP Üye
Konular : 24
Meslek : Eğitim İşçisi
İtibar
Tecrübe Puanı : 2
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
Ben Türkiyenin her köşesinden kaynak suyu gibi fışkıran türküleri çok seviyorum.Tabi en doğal hallerinde.Karadeniz türküleri de en çok sevdiğim türlerdendir.Kazım Koyuncunun söylediği ''Fadime'' adında bir karadeniz türküsü var.Dinlediğimde yerimde duramıyorum bile.Titreyen hamsiye dönüyor insan.
Aslında oynamayı da sevmem ama bu türkü istisna işte.![]()
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| karadeniz, turkuleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|