| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Teknik Servis Odası Bilgisayarda yaşadığınız bir sıkıntıyı buraya yazıp cevap bulabilirsiniz. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Asistan
Konular : 271
Meslek : Öğrenci
İtibar
Tecrübe Puanı : 12
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Midi ve Audio CD Parçalarini Wav Dosyalarina Dönüstürmek Görev Çubugundaki hoparlör simgesine çift tiklayin. Seçenekler --> Özellikler'de Ses Ayarlamasi Yap Kutusu'nda yer alan "kaydederken" seçenegini isaretleyin. Asagidaki Ses Denetimlerini Göster kutusu içersindeki tüm isaretleri isaretleyip, Tamam'la penceriyi kapatin. Açilan Recording Control Penceresinde tüm Seç kutularindaki isaretleri kaldirin, sadece kayit yapilacak kaynak seçili kalsin. Midi veya CD'nin çalmasini baslatmak için Ortam Yürütücüsü'nü baslatip, Aygit Menüsü altinda bulunan seçeneklerin arasindan Wav olarak degstireceginiz biçimi seçin. Dosya --> Aç'tan bir Midi dosyasi veya CD parçasi seçin açin. Kayit için Ses Kaydedici'yi çalistirin. Sonra Ortam Yürütücü'den Midi veya Audio CD parçanizi, Ses Kaydedici'den de kayit islemini baslatin(yani kirmizi dügmeye basin). Bitince kaydi durdurun -isterseniz yeni dosyanizda düzenleme islemlerinizi yapin- ve dosyanizi kaydedin.
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| audio, cdleri, midi, wav, yapmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|