| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Yardım Köşesi Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacı olan üyelerimize ait paylaşım alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Site Yöneticisi
Konular : 4115
İtibar
Tecrübe Puanı : 18
Rep Puanı : 1104
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylasimlari bilgisayarima nasil indiririm?
Indirme linklerinden,indirmek istediginize tikladiktan sonra asagidaki gibi bir ekran ile karsilacaksiniz.Bu ekranda "Free" yazan yere tiklamalisiniz. ![]() ![]() ![]() Not : Paylasimlar genellikle Rapid sitesinden yapildigi için,yaygin olarak kullanilan bu paylasim sitesini anlatmayi daha uygun buldum.Farkli paylasim sitelerinin de pek çogunda hemen hemen rapid dosya indirme mantigini kullanir,kimisinde süre bekler ve kod girisi yaparsiniz,kimisinde ise linke tiklamaniz ile ftp sunucusuna baglanarak direkt olarak dosyayi indirmeye baslarsiniz. |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Moderator
Konular : 25
Meslek : öğretmen
İtibar
Tecrübe Puanı : 12
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rapid yeni bir güvenlik önlemi aldı. Kod girme ekranındaki kodlarda değişiklik yapıldı. Bundaki amaç da rapidsharede dosyaların botlar tarafından otomatik yüklenmesini engellemek.
Karşınızda kedi ve köpekli harflerden oluşan kod harfleri çıkıyor. Biz burada sadece kedili olan harfleri güvenlik alanına yazıyoruz.Örnek resim: ![]() |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#3 |
|
Emekli :}
Konular : 12897
Meslek : Üni
İtibar
Tecrübe Puanı : 1000
Rep Puanı : 1000
Rep Derecesi
![]() |
Emin olun daha çok değişir
![]() |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#4 |
|
Asistan
Konular : 43
Meslek : Dış Ticaret Öğrencisi
İtibar
Tecrübe Puanı : 2
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
ve Üst üste Upload için bir reset programı kullanın mıdem resetlemekten çok daha karlı istiyen olursa kendi reset programı mı verebilirim
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#5 |
|
Site Yöneticisi
Konular : 253
Meslek : memur
İtibar
Tecrübe Puanı : 1000
Rep Puanı : 1000
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Değişen Sisteme Göre yeni anlatım resmini ekliyorum.
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| anlatim, anlatım, com dan, dan, dosya, indirme, ndirme, rapidshare, rapidsharecom, resimli, İndirme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|