| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Türkiye'de Tarihi ve Gezilecek Mekanlar Ülkemizin tanıtımı,tarihi ve görmeye değer yerlerini tanıtmaya ne dersiniz ? |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Moderator
Konular : 218
Meslek : Matematik Öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 72
Rep Puanı : 7010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şehzadeler Şehri AMASYA
Kralkaya mezarlıkları...
HAYAT birgündür!O da BUGÜNdür! [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...]
|
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
Memleketim güzeldir ya...
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#3 |
|
Site Yöneticisi
Konular : 4115
İtibar
Tecrübe Puanı : 18
Rep Puanı : 1104
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 2005 bir temmuz sabahı o mezarlara çıkmıştım..daha sonra ben de resim eklerim..ben Amasya'yı çok beğendim.
erguvan memleketinizle fazlasıyla gurur duyabilirsiniz ![]()
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#4 |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
Hele de ırmak kenarındaki tarihi evler çok güzeldir,sağolun Halis hocam...
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#5 |
|
Moderator
Konular : 218
Meslek : Matematik Öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 72
Rep Puanı : 7010
Rep Derecesi
Gerçekten çok güzel bir şehir...güzel olmasının yanında sakin de aynı zamanda...
HAYAT birgündür!O da BUGÜNdür! [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...]
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| amasya, sehri, sehzadeler, Şehri, Şehzadeler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|