| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Şiir Penceresi Beğendiğiniz şiirleri veya kendi şiirlerinizi paylaşma alanımız. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Yasaklandı
Konular : 26
Meslek : matematik öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gözlerim yüreğinin ufkuna dalmış... Yüreğim ise gözlerinin... Çaresizliğimdendir vazgeçişim Sevdana böylesine muhtaçken kalbim Sensizliktendir umudumu yitirişim... Bir çığ gibi yüreğime düştü hasretin... Gelişi olmayan gidişlere gebe kalsada kalbim Bitti diye üzülmez, yaşandı diye sevinirim... Dünyamı karartsada gidişin Hep mavi kaldı sana olan sevgim Yokluğuna, yoksulluğuma inat Senli hayaller yetiştirdim... An geldi unutmak istedim! Resmini imha etsede ellerim Seni silemediki gözlerim... Nasıl derinden sevdiysem seni Yüreğimden silemedim iSMiNi...!!! Konu jirm tarafından (09.11.08 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şiir paylaşımında bulunurken şiirin kime ait olduğunu belirtiniz.İsim belirtmezseniz mutlaka "alıntıdır" notu düşünüz.
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
![]() |
| Tags |
| ismini, silemedim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|