| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Moderator
Konular : 25
Meslek : öğretmen
İtibar
Tecrübe Puanı : 12
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bilgisayarınızın performansını optimize eder ve tüm hataları bularak onarır. Ayrıca bu programla Windows’unuzun görünümünü de değiştirebilirsiniz. Sisteminizi yavaşlatan bozuklukları giderebilir en iyi performansı alabilmek için ister otomatik ister manuel ayar yapabilirsiniz. İnternet bağlantı hızınızı artırabilir, RAM’de boş hafıza açabilirsiniz. Ayrıca yanlışlıkla silinmiş olan dosyaları tekrar onarabilir yada gereksiz ve registryde kalmış program artıklarını silebilirsiniz. İki senedir kullanıyorum. Gerçekten çok faydalı bir program. Mutlaka bilgisayarınızda olmalı. Programı deneme sürümünü [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...], Türkçe yamasını [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...], programın anlatımını da [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] indirebilirsiniz. (Program anlatım dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç’dan media playeri seçin.) Programı Türkçe yapmak için: Rarlı olan dosyadan yamayı çıkarın. Çıkardığınız yamayı program filesin içindeki TuneUp Utilities 2007 klasörünün içine kopyalayın ve patch’e tıklayın. İşlemin tamamlanmasını bekleyin. Tamamlandıktan sonra programın Türkçeleşmesi lazım.. Hepsi bu kadar.. ![]() |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| 2007, tune, tune up |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|