Kapat
Türkiye'nin En büyük Eğitim Platformu,Veli bilgilendirme sistemi
Kayıt Ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Tüm Konuları Okundu İşaretle
e-Okul.Biz | Veli Bilgilendirme Sistemi - Eğitim , Öğretmen , Ödev, Ders. Okul

Sohbet Köşemiz Üyelerimizin birbirleriyle kaynaştığı,sohbet ettiği ve farklı konularda fikir alışverişinde bulundukları alanımız.
Geri git   e-Okul.Biz | Veli Bilgilendirme Sistemi - Eğitim , Öğretmen , Ödev, Ders. Okul > HOŞGELDİNİZ > Sohbet Köşemiz
Alt 04.09.08, 16:09   #1
son_akıncı
Yasaklandı
Konular : 16
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : -15
Rep Derecesi
son_akıncı can only hope to improve
Standart Vip Üyelik

YA BEN BU VİP ÜYELİK UYGULAMASINI ŞAHSEN BEĞENMEDİM.FORUMUNUZ SON DERECE KALİTELİ DOLAYISIYLA KALİTELİ OLANŞEYLERİN BELLLİ KORKULARI OLMAMALI....SİTE YÖNETİMİNİN DİKKATİNE SUNUYORUM BUNU.SAYGILAR BİZDEN ÇÖZÜM SİTE YÖNETİMİNDEN
son_akıncı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz
Reklam alanlarımız
Alt 04.09.08, 16:12   #2
CaPTaiN
Asistan

CaPTaiN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular : 110
Meslek : Müebbet Öğrenci :)
İtibar
Tecrübe Puanı : 53
Rep Puanı : 5102
Rep Derecesi
CaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond reputeCaPTaiN has a reputation beyond repute

Türkiye gibi bi yerde herkes emeğe karşılığını vermez..Bu sisteme geçtiğimiz gün ben bunu söyledim zaten yönetime..Tepkiler olacaktır ama bence bi süre daha devam etmeli bu sistem...

Herkesi beklerim...
CaPTaiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz
Alt 04.09.08, 16:17   #3
Admin
Emekli :}

Admin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular : 12897
Meslek : Üni
İtibar
Tecrübe Puanı : 1000
Rep Puanı : 1000
Rep Derecesi
Admin isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

Alıntı:
FORUMUNUZ SON DERECE KALİTELİ DOLAYISIYLA KALİTELİ OLANŞEYLERİN BELLLİ KORKULARI OLMAMALI
Çok şükür bir şeyden korkmuyoruz hocam . Yani bir şeyden korktuğumuz için yapmadık bunu.
Böyle gerekiyordu. Çünkü indirilen dosyalara bir tek yorum yazılmıyordu. Tek tük.Bu yüzden geçici olarak bu sistemi getirdik.
Yoksa ben meraklı değilim üyelerin başvurusunu takip etmeye...

Eleştiriniz için teşekkürler hocam ...
Admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz
Alt 04.09.08, 16:29   #4
son_akıncı
Yasaklandı
Konular : 16
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : -15
Rep Derecesi
son_akıncı can only hope to improve

teşekkürler admin
son_akıncı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz
Alt 04.09.08, 16:32   #5
Admin
Emekli :}

Admin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular : 12897
Meslek : Üni
İtibar
Tecrübe Puanı : 1000
Rep Puanı : 1000
Rep Derecesi
Admin isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

Sonuçta emek olmadan yemek olmaz. Armut piş, ağzıma düş hiç olmaz
Ben teşekkür ederim.
Admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz
Alt 04.09.08, 17:24   #6
hserdark
VIP Üye

hserdark - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular : 109
Meslek : Eğitim Yöneticisi
İtibar
Tecrübe Puanı : 52
Rep Puanı : 5010
Rep Derecesi
hserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond reputehserdark has a reputation beyond repute

Karşılığı alınamamış emeğin sürekliliğini sağlamak zordur...
Uygulamayı destekliyorum.
hserdark isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz
Alt 04.09.08, 20:35   #7
Şakayık
Moderator

Şakayık - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular : 219
Meslek : Matematik Öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 72
Rep Puanı : 7010
Rep Derecesi
Şakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond reputeŞakayık has a reputation beyond repute

Bence de güzel bir uygulama.Birşey elde etmek için uğraşmak daha anlamlı.Yoksa ne anlamı var?

[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...]
Şakayık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz
Alt 04.09.08, 21:17   #8
e_okul
Site Yöneticisi

e_okul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular : 4115
İtibar
Tecrübe Puanı : 18
Rep Puanı : 1104
Rep Derecesi
e_okul has much to be proud ofe_okul has much to be proud ofe_okul has much to be proud ofe_okul has much to be proud ofe_okul has much to be proud ofe_okul has much to be proud ofe_okul has much to be proud ofe_okul has much to be proud ofe_okul has much to be proud of

Alıntı:
hserdark´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Karşılığı alınamamış emeğin sürekliliğini sağlamak zordur...
Uygulamayı destekliyorum.
Fazla söze ne hacet.Bu uygulama bence çok iyi oldu site içinde trafik arttı farklı paylaşımlar görüyoruz..Bu uygulamaya karşı çıkanların site yönetimine katılmalarını bekliyorum.Bir girsinler işin içine görsünler durumu.

Ayrıca büyük harflerle konu açmak site kurallarına aykırıdır.Daha önce hatırlatmıştık tekrar hatılatıyorum.

Saygılarımla..
Alt 05.09.08, 01:24   #9
ttef
Super Moderator
Konular : 223
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 32
Rep Puanı : 3061
Rep Derecesi
ttef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond reputettef has a reputation beyond repute

Konusu ne olursa olsun bir uğurda emek harcanmadan o uğurda harcanan emeğin değerinin kolay kolay anlaşabileceğini sanmıyorum.

Sizler de farketmişsinizdir ki bu sitede yer alan paylaşımlar kolay bulunan paylaşımlar değil, dolayısı ile bu paylaşımlara ulaşmak da kolay olmamalı bence.

Neticede biz bu uygulamayla bir bakıma üyeleri, bir nebze de olsa eğitime katkıda bulunmaya teşvik etmiş oluyoruz. Bu açıdan değerlendirilirse vip üyelik uygulaması şikayet edilecek bir uygulama olmamalı.

Takip ettiğim kadarıyla da vip üye olanlar amaçlarına ulaştıktan sonra siteyi terketmiyor; yine çeşitli paylaşımlarla katkıda bulunuyorlar. Bunu da uygulama için olumlu bir sonuç olarak değerlendirebiliriz...

[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...]

ttef isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Cep Telefonu Sitemiz

Tags
uyelik, vip

Seçenekler
Stil