| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Görüş ve Önerileriniz Forumla ilgili tavsiyeleriniz,istekleriniz,takdir ettiğiniz veya eleştirdiğiniz konular. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Konular : 1
Meslek : rehber öğretmen
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
Forumu dolaştım ve gördümki sizin uygulamış olduğunuz ve adına vip? üyelik dediğiniz şey konu ve bilgi kirliliğinden başka bir işe yaramıyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Her girdiğimiz konuda vip üyelik istiyorsunuz neden? Bu sistem insanları buraya bağlamaktan ziyade uzaklaştırır. Bende bir forum sahibiyim ve bilgiyi kişilere kolay sunmam onların kolaycılık değil bağımlılık yapmasını sağladı. Zor olanla uğraşacağıma kolay olanla zaman kazanırım. Bunlar benim düşüncem elbette. Belki de benim mesleğim paylaşmaya açık olduğundandır.Tüm bunlardan sonra açmış olmak için konu açmayacağım. sizlere başarılar ve iyi çalışmalar dilerim. Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Site Yöneticisi
Konular : 4115
İtibar
Tecrübe Puanı : 18
Rep Puanı : 1104
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam.Öncelikle hoşgeldiniz.Bu uygulamayı ilk yapan biz değiliz.Bundaki amacımız sitedeki bilgi akışını hızlandırmak ve kaliteli paylaşımları ortaya çıkarmaktır.Eğer iyi incelediyseniz gereksiz konu açanlara VİP üyelik hakkı tanımıyoruz bizzat açtığı konuyu inceleyip onay veriyoruz.
En önemlisi ise eğer site içeriğine dikkat ettiyseniz diğer eğitim sitelerinde görmediğiniz belki de hiç göremeyeceğiniz konular ve bölümler vardır.Bunların hepsi büyük emek sonucu hazırlanmış dökümanlardır.Üyelerimiz de bunun bilincinde olarak bize katılmalarını sağlamak istiyoruz.Günde 300 kişi üye oluyor isteyen VİP üye olmak için çaba sarfediyor.Gün geçtikçe de hem içerik hem kalite yönünden büyüyoruz.İlginize ve biilginize. Saygılar
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#3 |
|
Yasaklandı
Konular : 142
Meslek : Öğrenci
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 10