| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Birbirimizi Tanıyalım Tanışmak için buradan başlayabilirsiniz.İlk mesajınızı buraya yazın sizi de tanıyalım. |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Barışta ve savaşta, yerde gökte, ve forumda;
1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma, 2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma, 3-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma,(!) 4-Adminlere itaat edeceğime, 5-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sövmeyeceğime,ayrıca konuyu kilitlediler diye özel mesajla hesap sormayacağıma, 6-Yolladıgım yazının forumda daha önce verilmiş olmasından dolayı arama motoruna çamur, pislik atmayacağıma, 7-Forumda büyük harfle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini büyük harfle yazı yazmadan öğreneceğime ve uyarı almayacağıma,8-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacağıma,(!) 9-Asla ve asla bu adminler kendini ne sanıyor diye düşünmeyeceğime, 10-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyor diye kahrolmayacağıma,ne olur yorum yazın diye sayfalarca flood yapmayacağıma, 11- Gerekli gereksiz gülücüklerle mesajımı doldurup kendimi foruma bir katkıda bulunuyor sanmayacağıma, 12-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime, 13- Admin ve modlara şirinlik yapıp yağ çekip vip üye olmaya çalışmayacağıma, Harddiskim, ADSL modemim, farem, klavyem üzerine and içerim. ![]() ![]() ![]()
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Moderator
Konular : 58
Meslek : öğrenci
İtibar
Tecrübe Puanı : 12
Rep Puanı : 1009
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler erguvan harikaydı da o sonunda ünlem olan cümleyi pek anlamadım
![]() ![]()
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#3 |
|
Moderator
Konular : 114
Meslek : Türkçe Öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 12
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuyu "Hoşgeldiniz" bölümüne sabitleyelim
![]()
"(...) He desem öldürecekler, Yok desem ben ölürüm. (...)" [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] (Paylaşılan Tiyatro Metinleri: 86/130) [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...]
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Konular : 0
Meslek : kimya öğretmeni
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
çok güzel olmuş
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#5 |
|
Site Yöneticisi
Konular : 4115
İtibar
Tecrübe Puanı : 18
Rep Puanı : 1104
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de yeni gördüm nasıl oldu da gözümden kaçmış.Süper bir paylaşım olmuş.
![]()
|
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Konular : 1
Meslek : Öğrenci
İtibar
Rep Derecesi
![]() |
Barışta ve savaşta, yerde gökte, ve forumda;
1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma, 2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma, 3-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma,(!) 4-Adminlere itaat edeceğime, 5-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sövmeyeceğime,ayrıca konuyu kilitlediler diye özel mesajla hesap sormayacağıma, 6-Yolladıgım yazının forumda daha önce verilmiş olmasından dolayı arama motoruna çamur, pislik atmayacağıma, 7-Forumda büyük harfle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini büyük harfle yazı yazmadan öğreneceğime ve uyarı almayacağıma,8-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacağıma,(!) 9-Asla ve asla bu adminler kendini ne sanıyor diye düşünmeyeceğime, 10-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyor diye kahrolmayacağıma,ne olur yorum yazın diye sayfalarca flood yapmayacağıma, 11- Gerekli gereksiz gülücüklerle mesajımı doldurup kendimi foruma bir katkıda bulunuyor sanmayacağıma, 12-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime, 13- Admin ve modlara şirinlik yapıp yağ çekip vip üye olmaya çalışmayacağıma, Harddiskim, ADSL modemim, farem, klavyem üzerine and içerim. edit:Harbi And İçerim
Cep Telefonu Sitemiz |
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Konular : 4
Meslek : Lise Öğrencisi
İtibar
Rep Derecesi