| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| Bilgisayar Dünyası FULL PROGRAM PAYLAŞIMI KESİNLİKLE YASAKTIR! |
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
VIP Üye
Konular : 7
Meslek : Öğrenci
İtibar
Tecrübe Puanı : 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi
![]() |
Yeni Windows Live paketinin ayak sesleri
Halil Mollaoğlu Yeni Live uygulamaları gelmek üzere: Paketin indirilmeye sunulacağı ana sayfada gelişmeler var... ![]() Windowslive.com: Ana sayfa güncellendi.Windows Live Messenger, Windows Live Mail, Windows Live Photo Gallery ve daha birçok uygulamadan oluşan Windows Live Wave 3 paketinin eli kulağında. Zira [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ana sayfası büyük bir güncellemeye tâbi tutuldu. Sitede yeni uygulama paketinin çok yakında (ki biz bugün içerisinde yayımlanacağını düşünüyoruz) indirilmeye sunulacağından bahsediliyor. Windows Live Wave 3'e has yeniden tasarlanmış ana sayfa paketin içinde sunulacak uygulamalar hakkında bilgi veriliyor. Bilinen yerel uygulamaların yanında web tabanlı hizmetler de (SkyDrive, Events gibi) güncellenecek. Gelişmeler oldukça sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. </B></STRONG></I></U>
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
![]() |
| Tags |
| ayak, live, paketinin, sesleri, windows, yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|