| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| E-okul Portal | E-okul Paylaşım | Genel Kültür | Eğitim Dökümanları | Sınav Dökümanları |
|
| ||||||
![]() |
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
Konular : 734
Meslek : Öğretmen Adayı
İtibar
Tecrübe Puanı : 163
Rep Puanı : 16010
Rep Derecesi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yesilçam Sarkilari I - Askin Kanunu 2006
![]() 01 - Bir Garip Yolcu / Behiye Aksoy, 02 - Kulaklarin Çinlasin / Handan Kara, 03 - Askin Kanunu / Nesrin Sipahi, 04 - Hayat mi Bu / Nermin Candan 05 - Dert Bende / Ajda Pekkan 06 - Buruk Aci / Gönül Yazar 07 - Sarmasik Gülleri / Sevim Sengül 08 - Yildizi / Gönül Yazar 09 - Aglama Degmez Hayat / Güzide Kasaci 10 - Senden Vazgeçemem / Semiramis Pekkan 11 - Külkedisi / Gülderen Gül 12 - Gümüs Gerdanlik / Nigar Uluerer 13 - Hey Gidi Koca Dünya / Belkis Özener 14 - Reyhan / Kamuran Akkor 15 - Bu Sana Son Mektubum / Suat Sayin 16 - Senede Bir Gün / Sevim Sengül 17 - Turist Ömer / Sadri Alisik 18 - Abidik Gubidik / Öztürk Serengil 19 - Feride / Emel Sayin [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] Yesilçam Sarkilari II - Artik Sevmeyecegim2006 ![]() 01. Sonbahar Rüzgarlari / Handan Kara 02. Artik Sevmeyecegim / Belkis Özener 03. Bagdat Yolu / Sevim Tuna 04. Dert Ortagim / Semiramis Pekkan 05. Arim Balim Petegim / Nesrin Sipahi 06. Sen Bensiz Ben Sensiz / Gönül Yazar 07. Rüyalar Gerçek Olsa / Emel Sayin 08. Ben Gamli Hazan / Nigar Uluerer 09. Elveda / Behiye Aksoy 10. Ömrümce Hep Adim Adim / Gönül Yazar 11. Sebnem / Sevim Sengül 12. Seven Ne Yapmaz / Esin Engin 13. Samanyolu / Berkant 14. Bosvermisim Dünyaya / Ajda Pekkan 15. Kahverengi Gözlerin / Sükran Ay 16. Hatirla Sevgili / Sevim Deran 17. Çiçekçi Kiz / Sevim Sengül 18. Tophane Rihtiminda / Sadri Alisik 19. Bekarliktan Kurtulduk / Öztürk Serengil [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] Yesilçam Sarkilari III - Yildizlarin Altinda 2007 ![]() 01.Böyle Gelmis Böyle Gecer Dünya ( Gönül Akkor ) 02.Damarimda Kanimsin ( Nese Karaböcek ) 03.Yildizlarin Altinda ( Zeki Müren ) 04.Hasretinde Yandi Gönlüm ( Seba Okus ) 05.Veda Busesi ( Nesrin Sipahi ) 06.Yunus ( Bora Ayanoglu ) 07.Elveda Meyhaneci ( Handan Kara ) 08.Kiskaniyorum ( Inci Cayirli ) 09.Yarim Kalan Ask ( Gönül Yazar ) 10.Son Hickirik ( Nesrin Sipahi ) 11.Yitirmisim Ben Gülümü ( Sevim Sengül ) 12.Beklenen Sarki ( Zeki Müren ) 13.Birakin Seviyorum ( Gönül Yazar ) 14.Arkadas ( Melike Demirag ) 15.Gesi Baglari ( Selda ) 16.Aci Düzenleme ( Metin Bükey ) 17.Hababam Sinifi ( Melih Kibar ) 18.Umutsuzlar ( YalcinTura ) 19.Selvi Boylum Al Yazmalim ( Cahit Berkay ) [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...]
[Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] ![]() [Linkleri Görüntüleyebilmek İçin Üye Olmalısınız. e-Okul.biz Üyesi Olmak İçin Tıklayınız...] |
|
|
|
Cep Telefonu Sitemiz |
| Reklam alanlarımız |
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Konular : 0
Meslek : Sınıf Öğretmeni